LAS COLINAS

Contact

Contact

Hip Estates is de marktleider op Las Colinas Golf & Country Club. Sinds 2007 zijn wij er de makelaar voor alle Belgische en Nederlandse klanten. En hebben wij er de meeste villa’s en appartementen verkocht.

Door die jarenlange ervaring zijn wij als geen ander geplaatst om u wegwijs te maken bij de aankoop van een woning op Las Colinas en alles wat daarbij komt kijken.
Kopen met Hip Estates betekent advies op maat van een expert, de beste service van de aankoop tot de sleuteloverhandiging en geen verrassingen achteraf. Indien u dat wenst, regelen wij ook de verhuur van uw pand.

We zijn enorm trots u de projecten van het meest prestigieuze resort aan de Costa Blanca te kunnen aanbieden en deel uit te maken van de luxueuze faciliteiten van Las Colinas Golf & Country Club.

Wij kozen er zelf voor om ons te vestigen op Las Colinas: we ontworpen onze eigen designvilla, gebouwd met de meest innovatieve materialen, ingericht met Belgisch en Spaans designmeubilair en voorzien van hoogstaande technologieën voor verkoeling en beveiliging.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse:

Verstuur

Info over Las Colinas Golf & Country Club

In België bent u van harte welkom in ons kantoor te Schilde:

Turnhoutsebaan 72
2970 Schilde

Bel gratis 0800 62 500 (enkel vanuit België)
[email protected]
Tel: +32 (0)3 283 87 87
BE 0743.790.555

Kavex BIV
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info