LAS COLINAS

Ontdek het zelf

Interesse in een huis op Las Colinas? Boek een bezichtigingsstrip naar Spanje met Hip Estates. We begeleiden u in uw zoektocht naar uw droomwoning. We bezoeken met u de verschillende exclusieve bouwprojecten en de omgeving. We leggen de contacten met promotoren, agenten en advocaten, en geven uitleg over de financiële en fiscale aspecten van een aankoop tweede verblijf in Spanje. Tegelijk geniet u ook van een ontspannende driedaagse waarin uw dromen misschien wel waar worden.
Bezichtigingstrip
Bezichtigingstrip

Maak een vrijblijvende afspraak
[email protected]

Bezichtigingstrip

KENNISMAKING

Hip Estates biedt kandidaat-kopers bezichtigingstrips aan naar Alicante of Murcia.
Onze missie?
U van A tot Z begeleiden bij de zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.
Tijdens een eerste gesprek toetsen we samen af wat voor woning u precies zoekt en in welke regio. Aan de hand van deze informatie krijgt u al een idee van al de mogelijkheden en kunnen wij een bezichtigingstrip op uw maat voorbereiden.

Maak kennis met spanje

Driedaagse bezichtigingstrip

Vertrek naar Spanje met bestemming zon en ontspanning.

Hip Estates verzorgt de reservatie van de vluchten en de overnachtingen. We begeleiden u vanaf de luchthaven en trakteren u om te beginnen met een verkenning van de omgeving, waar we u meteen onderdompelen in het Spaanse leven.

Driedaagse bezichtigingstrip

Daarna bezoeken we de nieuwbouwprojecten die we vooraf samen besproken hebben. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van een advocaat.

Dankzij uw zonnige verblijf en onze goede zorgen komt u ontspannen thuis, wie weet wel als gelukkige eigenaar van uw Spaanse woning.

Begeleiding voor en na

Als u beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa of een appartement in Spanje, begeleiden wij u met een advocaat en een notaris gedurende het aankoopproces.

Dankzij onze jarenlange ervaring hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Begeleiding voor en na

Maar ook na de aankoop kunt u uiteraard blijven rekenen op ons.

Hip Estates biedt u de mogelijkheid begeleid te worden bij de inrichting van uw woning, als u wenst kan dat in gezelschap van onze interieurarchitect ter plaatse.

Ook kan u het sleutelbeheer van uw woning aan ons uitbesteden.

U koopt een tweede verblijf als investering? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze verhuurdienst.

Maar ook na de aankoop kan je uiteraard blijven rekenen op ons.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info