LAS COLINAS

Villa Olivo 13

Verkocht!

Deze villa's worden gebouwd op een prachtig ongerept stukje natuur op het golfdomein. Vanuit alle villa's heb je een panoramisch zicht op de zee, natuurreservaat en de golfbaan.

De opbouw van de villa bestaat uit verschillende niveaus en maakt gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve en duurzame materialen.
Op het gelijkvloers treed je de ruime woonkamer binnen met minimalistische open keuken. Hier in deze leefruimte komt er enorm veel daglicht binnen door de grote glaspartijen. Het zicht naar buiten toe is daarom ook fenomenaal.
Op het royaal terras aan het zwembad maken ze gebruik van een ingewerkte lounge waar je op een zwoele zomeravond nog gezellig kan genieten van het landschap.
De bovenverdieping bestaat uit verschillende zones, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Elke slaapkamer heeft een aansluitende dressing, terras en eigen badkamer.
De villa's liggen op een heel ruim perceel en allen zuidgericht. Een mooie oprijlaan en inpandige ruime garage is ook aanwezig.

Eigenschappen villa Olivo 13: VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 430 m²
  • Perceel: 2.435 m²
  • Terras gelijkvloers: 147 m²
  • Terras boven: 71 m²

Prijs: 1.800.000 euro VERKOCHT

Prijs
1.800.000
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Bewoonbaar oppervlakte
430 m²
Perceel oppervlakte
2435 m²
Garage
Inpandig
Zwembad
prive
Zeezicht
Zeezicht
Golfzicht
Golfzicht
Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info