LAS COLINAS

Villa Mimosa Deluxe 16 &17

Verkocht!

Deze luxueuze villa "Mimosa Deluxe" is een van de best gelegen villa's op dit prachtige golfdomein.

U geniet er niet alleen van uitzicht op de zee, de uitzichten op de achttiende green en het clubhouse zijn werkelijk verbluffend.

Zelf is de villa voorzien van een ruime woonkamer van bijna 90 m². Dankzij de panoramische ramen die uitgeven op het terras biedt de woonkamer veel natuurlijk licht.

Aan de rechterkant vindt u het eetgedeelte en de open keuken van 58 m². De keuken van Porcelanosa, Gama Decor, wordt geleverd met alle kasten in hout en met een werkblad in natuursteen. Alle apparaten zijn van Miele. Achter de keuken vindt u de master bedroom met een gehele oppervlakte van 44 m², voorzien van ingebouwde kasten en een eigen badkamer. Vanuit de slaapkamer hebt u toegang tot het terras en het zwembad.

Aan de linkerkant van de woning vindt u nog een tweede woonkamer van 44 m², die verbonden is met de hoofdwoonkamer. Samen geeft dit een leefruimte van meer dan 130 m². Naast de master bedroom zijn er ook 3 tweepersoonskamers van 23 m², elk met hun eigen en-suite badkamer. Er is ook een tweede keuken voorzien vanwaar u toegang hebt tot een patio terras van 38 m². Het grote terras van 232 m² is verdeeld in kleine ruimtes door te spelen met de tegels.

Het zwembad, met geïntegreerde jacuzzi, heeft een strandgedeelte. Vanuit de woonkamer hebt u een trap die u naar de kelder brengt. In de kelder vindt u een home cinema. Achter deze ruimte vindt u een bar met tafel en stoelen en natuurlijk een wijnkamer. Als u niet in de stemming bent om op het terras te zitten, kunt u uw vrienden uitnodigen voor een wijnproeverij in de kelder. In de kelder vindt u ook een binnenzwembad, een sauna en een grote parkeerplaats.

Deze villa beschikt ook over alle huidige geavanceerde technologieën en apparatuur.

Eigenschappen villa Mimosa De Luxe met golfzicht:

  • 4 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 480 m²
  • Perceel: 2.451 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
5
Bewoonbaar oppervlakte
480 m²
Perceel oppervlakte
2451 m²
Garage
Inpandig
Zwembad
prive
Zeezicht
Zeezicht
Golfzicht
Golfzicht
Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info