LAS COLINAS

Villa Morning Breeze by Monica Armani

Morning Breeze is een prestigieus ontwerp van de gerenommeerde architecte Monica Armani. Zij zal volledig instaan voor het design van deze unieke luxueuze villa van 336 m², gebouwd op een groot perceel van 1800 m².

De woning kent een zuidoostelijke oriëntatie met een spectaculair 270 graden panoramisch uitzicht over de golf en de kust. De oplevering gebeurt inclusief interieur design, meubels, verlichting, smart system domotica en een volledig aangelegde tuin. Dit allemaal van de hand van Monica Armani.

Morning Breeze zal bestaan uit twee gebouwen, één hoofdwoning en één gastenvilla. De grote villa omvat een jacuzzi, spa en fitnessruimte en ook de gastenvilla heeft een eigen spa.

Bauhaus-pionier Mies van der Rohe zei ooit " God zit in de details ", en elk detail van " Morning Breeze " is persoonlijk ontworpen door Monica Armani. En in echte Bauhaus-stijl heeft Armani een ruimte gecreëerd die in verbinding staat met de natuur en de bezienswaardigheden van de lokale omgeving.

Geïnteresseerd in deze exclusieve woonst?

Laat uw gegevens achter en we contacteren u bij de start van de verkoop!

Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info